lördag 9 maj 2009

Kantarelldoftande fläskfilé i panna.

DETTA ska jag bara tillaga en dag!! =)
Ser så fruktansvärt gott ut.. 
Det blir en ommoddad ingredienslista för min del. Här kommer orginalet iallafall.



Ingredienser. ( 4pers)

400g fläskfilé + matfett till stekning.

2 dl lätt creme fraiche
1,5 msk Touch of taste - kantarellfond
10 st körsbärstomater
1 msk timjan, grovhackad
50 g kantareller, frysta eller konserverade

Gör så här:

Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.

Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.

Strö över timjan.

Servera med fullkornsris och broccoli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar