Här kommer fortsättningen till gårdagens inlägg om smaksättningar till Kesella :)
*apelsin
*äppelbitar + kanel
*varma jordgubbar (kan hällas på gröt också!:))
*kiwi
*jordnötssmör + ev choklad-proteinpuler(spä lite pulver m.vatten först)
* äpplemos ( + med/utan keso) och lite kanel kanske?=)
*frukt/bär + kokos
*nötter/mandlar + honung
*vaniljsocker, sötningsmedel/socker + rivet citronskal!MM=)
*kvarg/kesella
mild Lättyoghurt
fun light äpple/päron
kanel
ev russin.
Blanda detta och lägg på gröten! mm:)
________________________________________
Annat gott sätt att äta kesella är om man kryddar den och kanske dippar lite grönsaker till:)
*tzatziki (med vitlök och lite gurka)
*salladskrydda / eller vitlökspeppar
*mosa i en avocado + ev vitlök
*sweetchilisås
*pepparrot, skinka + gurka (min favorit, omgjord från mammas underbara smörgåstårtor..men jag har då kesella istället för creme frache och majonnäs
)
__________________________________________
Det får räcka för den här gången :)
Mer tips kommer att komma! Skall tänka och grubbla och gå igenom och tillbaka 5år av kesella/kvarg-ätande!
.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar