Har just avnjutit stekt fläskfilé (200g) och ugnsrostade grönsaker m. lite salt, grovmalen svartpeppar, vitlökspulver och balsamvinäger!
 SÅÅÅ GOTT så ni kan inte ana.
 
 Nåt jag har märkt är att kycklingfilé får jag verkligen inte i mig pga konsistensen.. oavsett hur mör den är så går det bara inte. 
 Eller jo, en gång.. och det är då jag gör min hemliga kyckling, men den blir lite smått onyttig då det är svårt att hitta den alternativa nyttiga ingrediensen till filén i affärer av någon konstig anledning *hiiiooooo* (andas in).
 Fläskfilén kände jag samma sak för nu.. det känns smått otäckt där bak i munnen efter att ha ätit upp filén..
 Men kotletter, kycklingvingar (ok, allt utom filén), lövbiff och allt sådant är no problems! 
 __________________________________________
Efter-gymmet-maten.
 
.jpg)
Visst, det ser lite otäckt ut men.. det är ju ändå balsamvinäger i och den är ju nästan svart!
I den blandningen finner vi squash, morot, tomat(klyftor) och gul lök.
Tomaterna gör sig fruktansvärt bra där i!
Och bakom grönsakerna finns min fläskfilé.
_____________________________________
Gårdagens lunch som jag glömde sätta upp här.
Den ser kanske lite mysko ut, men jag lovar er att den är riktigriktig god! Nu får jag ju köra utan minifraiche pga dieten, men den blev förvånansvärt lika god som utan!
Snuskigt enkel rätt dessutom!
.jpg)
Framför maten ser ni min fina sallad m. rödlök, tomat och en såndär påse med färdigblandad sallad. Och så självklart lite salt"kulor" på.. Tomat + Salt = Sant! =)
Lunchen då..
Italiensk skinka. 1port.
100g tärnad skinka i konserv(!)
ca 100g tärnad gurka
30g hackad lök
1dl krossade tomater
3 msk lätt creme fraiche/ viktväktar fraiche.
Fräs skinka m. löken. När löken är mjuk tillsätter du krossade tomater samt fraichen. Salta, peppra.
Lägg i gurkan några minuter innan maten skall serveras.
Till detta serveras pasta.
Mummaaa!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar